Sunday, January 31, 2010

Kiss Me!

Seksi dan panas!
 heehehe....aku paling suka kena kiss...sedap!
bila aku stress tahap gaban, selalunya aku akan cari ruang untuk kiss...hmmm....! Tenang..

Pada hari Jumaat lepas..aku kena kiss lagi...walamak kali ni sampai aku terduduk kejap! Keletihan  pulak memikirkan bagaimana nak kiss dengan sehebat mungkin. Dan akhirnya hari Sabtu dan Ahad ni, aku practise and practise..walaupun sehingga pening kepala dan lenguh badan-badan! Yelah...asyik buat stail lama dan yang sama pulak...so nak tau gak kalau kena kiss, camna jadinya!!!

K.I.S.S....Keep It Simple and Sweet!

maka aku previewkan program "Teacher as Intellectual Leaders in School and Community" agar se simple dan se sweet yang boleh!!

6 comments:

DeLinn said...

dah imagine dah sharifah dok praktis kissing hahahahaha

Sharifah Hassan said...

hahahahah!
practise jangan tak practise!!! Yang penting dah tau dah macamana kena kiss dan bila di kiss kan...

Khaldun boys said...

hebat2!!! camne kite xleh terfikir...

Sharifah Hassan said...

Heheheh...

always look at things around in many different angles!!

Hope all of you are having jolly good time!

yana.equerry said...

wow !
a smart thing !
hahah
keep it up !

puteri said...

wow...i think this is such a ridiculus thing,,..
but good idea.. love it much!!!!