Saturday, May 24, 2008

Karnival Bahasa


Hari ni...aku ke Teluk Intan untuk menjadi hakim public speaking peringkat negeri Perak...Penat! Tapi yang syioknye..hehehehe sekarang ni jadi hakim dapat RM30!
Esok balik dari Teluk Intan terus ke Sungai Petani...Waaaarghh..projek kat rumah terbengkalai!
Selamat Bercuti..Yahoooo! Tapi ada paper yang belum siap mark....huhuhuhuhu!

4 comments:

Pak Ngah: said...

:: salam...

:: sekurang2nya beri le RM300... tuntutan perbatuan... elaun makan dan penginapan... serta beri le sijil penghargaan... baru le ada ummph sikit... isy... jasa dan khidmat bakti para guru diperguna tapi ganjarannya semacam tak dihiraukan... emmm...

Sharifah Hassan said...

salam kembali..

heheheh..memang ada ummmph!
Boleh claim perbatuan, lodging, elaun makan.Sijil penghargaan pun ada!

Kalau idak, sapa la nak jadi hakim...Itu pun dah main tolak taruk sorong!

Yang menariknya bila ditambah RM30 menggantikan plak! Cuma kalau dinaikkan sikit ke angka yang tinggi sikit lagi best kan!

honey said...

kena belanja ni! hehehe

radiah, class of '81TMGS said...

plz read diz blog, tq in advance

http://liveworthily.blogspot.com/2008/05/my-fellow-old-girls-of-tmgs-i-am-sure.html