Thursday, November 1, 2007

Alahai Anak lelaki!!

Dalam pukul 11 pm, dah set kepala nak start marking paper...tetiba kemalangan pulak! Ketika itu si Adlin and Sufi sedang berlari berkejaran dengan tuala...dah kemalangan!

Sufi jatuh tersembam tepi bilik mandi, bila dicapai sedar-sedar kepalanya dah berdarah. Terus dibawa ke unit kecemasan Hospital Ipoh. Kena 4 jahitan! Itulah anak jantan ya!!


Yang syiok nye...dan lagi si mak mengambil gambar anaknya dalam ketakutan. Sebenarnya Sufi ni cool jer (macam mak dia)...Masa kat rumah, mula-mula tu dia nangis sebab terkezut! Lepas tu semasa perjalanan ke Hospital Ipoh, siap bersembang lagi...



video

Bila sampai di hospital pun dia masih maintain, siap tengok seorang lelaki yang sedang dijahit oleh Medical Officer kerana terkena parang akibat bergaduh dengan isterinya. 4 jari pulak tu...Ngeri aku tapi Sufi boleh tengok tak berkelip mata. Bila sampai turn dia...alamak dah gabra..pucat mukanya!

Masa tu dah mula meleleh air mata..hilang muka seposen dan muka sardinnya! Bila MA mula check dah melalak...!!Sebenarnya dia ketakutan. Jadi MA tu balutkan dia dengan selimut dan dengan kadar yang segera terus 'memproses' kepalanya.

Sufi ni sebenarnya kaki posing!!
Bila ditalakan kamera kepadanya...dia relax jap!!

Standardla...

2 comments:

Sharifah Hassan said...

Itu baru sorang anak jantan...kalau berderet camna plak? Tapi aku tengok Makngah Ina aku relax jer..5 anak lelakinya!!

Syahirah said...

SIANYEEE !!!!!